• 13.10.08, 16:08
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Mergo Holding: tehnopargi liisimine on kift mõte

Mergo Holding juhatuse liige Andrus Piir ütles ehitusuudised.net-le, et Jüri tehnopargi poolt pakutav krundi liisimise võimalus on kift mõte.
Piir kiitis Jüri tehnopargi mõtet: "Ideena on see väga hea. Vaatame kuidas Jüri tehnopargil minema hakkab. Ootame kuni esimene tehing tehtud on."
Ehitusuudised.net-i küsimusele - kas olete kaalunud samasugust võimalust? - vastas Piir, et "erilisi valikuvõimalusi praeguses situatsioonis pole. Peab kindlasti mõtlema."
Riskidest rääkidest märkis ta, et liisimine pole suurem risk kui üürimine. "Need ettevõtted, kes tehnoparki tulevad - neil on tõsised kavatsused. Eks riske ole ikka, ent kui pank laenu ei anna ning arendajal selleks on võimalus, siis miks mitte?" osutas ta.
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 13:56
Ehitusmaterjalide müüja Karl Bilder: põrandaluukide müük on aastaga oluliselt kasvanud
Põrandaluugid ja nende kasutamine ehitusobjektidel tekitab teinekord küsimusi – kus, milleks ja milliste hoonete või rajatiste puhul on neid mõistlik kasutada?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele