13. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mergo Holding: tehnopargi liisimine on kift mõte

Mergo Holding juhatuse liige Andrus Piir ütles ehitusuudised.net-le, et Jüri tehnopargi poolt pakutav krundi liisimise võimalus on kift mõte.

Piir kiitis Jüri tehnopargi mõtet: "Ideena on see väga hea. Vaatame kuidas Jüri tehnopargil minema hakkab. Ootame kuni esimene tehing tehtud on."

Ehitusuudised.net-i küsimusele - kas olete kaalunud samasugust võimalust? - vastas Piir, et "erilisi valikuvõimalusi praeguses situatsioonis pole. Peab kindlasti mõtlema."

Riskidest rääkidest märkis ta, et liisimine pole suurem risk kui üürimine. "Need ettevõtted, kes tehnoparki tulevad - neil on tõsised kavatsused. Eks riske ole ikka, ent kui pank laenu ei anna ning arendajal selleks on võimalus, siis miks mitte?" osutas ta.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785