9. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu võib hakata tänavatel kasutama säästuasfalti

Täna Kuku raadio saates «Linnatund» otse-eetris kuulajate küsimustele vastanud Tartu linnapea Urmas Kruuse ei välistanud, et osale Tartu tolmavatest kruusakattega tänavatest võib traditsioonilise asfaldi asemel tulla graniitkillustikust ja pigist segatud niinimetatud vaese mehe asfalt.     

Postimees kirjutab, et Kruuse sõnul on pigist ja graniitkillustikust kokku segatud tänavakate mitmel pool osutunud üllatavalt vastupidavaks. Nii võiks meeri arvates mitmed Tartu kruusakattega tänavad katta just eelnimetatud materjaliga, sest see vähendaks märkimisväärselt tolmu teket ning oleks traditsioonilisest asfaldist kordades odavam.

Küsimuse teekattest tõstatas kuulaja, kes küsis, millal saab tolmuvaba katte Ujula tänav. Praegu pidada tänava ääres väga ebameeldiv elada olema just tänava teekatte kasutamisest tekkiva tolmu tõttu. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785