9. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Ehitus vähendab tulemustasusid

ASi Eesti Ehitus juhatuse liige Sulev Luiga vastas tarbija24.ee küsimusele, kas olete pidanud mõtlema palgafondi või töötajate soodustuste vähendamisele? et tulemustasud kuivavad kokku.

Eesti Ehituse töötajate töötasudest on seni väga olulise osa moodustanud tulemustasud. Kui ettevõtte tulemused halvenevad, siis ka tulemustasude osa kuivab kokku, märkis Luiga.

Seega esmalt (ettevõtte tulemuste halvenedes) toimub meie palgafondi vähenemine tulemustasude vähenemise kaudu. Kuna ettevõtte tulemused olid väga head, siis 2008. aasta esimesel poolaastal tööjõukulu ei kahanenud.

Luiga ostuas sellele, et nad jälgivad järjepidevalt väliskeskkonna, eelkõige klientidepoolse nõudluse muutumist ning analüüsime muutuste võimalikku mõju ettevõtte tegevusele. Töötajatele antavad soodustused vaadatakse kriitiliselt üle iga-aastast eelarvet koostades. "Ettevõtte töötajate põhipalga vähendamisse suhtume äärmise ettevaatlikkusega," kinnitas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785