Maroko luksuskuurordi üheks operaatoriks sai Best Western Premier

Maailma suurim hotellikett Best Western hakkab opereerima Marokos Sa?dias asuvas luksuskuurordis Le Jardin de Fleur, mis avatakse 2009. aastal.

Marokosse rajatava mastaapse kuurortlinnaku arendaja Property Logic omanikeringi kuulub ka Eesti ettevõtja ning investeerimisfirma KC Grupi omanik Margus Reinsalu.

Reinsalu kinnitusel on tegu esimese Best Westerni Premier-klassi kuuluva hotelliga Lähis-Ida ja Aafrika piirkonnas.

Hiljuti teatas Radisson et hakkab Le Jardin de Fleuri kompleksis opereerima kahte kuurorti.

The Best Western Premier Le Jardin de Fleuris saab olema kokku 126 luksuskorterit. Lisaks on rannaala ja golfirajaga kuurordis laialdane meelelahutus- ning terviseteenuste valik.

2004. aastal loodud Best Western Premier on maailma suurima hotelliketi Best Western International’s esindusbränd, mis katab 101 nelja- ja viietärnihotelli eelkõige Euroopas ja Aasias. Best Western pakub turundus-, reserveerimis- ja opereerimistoetust enam kui 4000 sõltumatule hotellile 80 riigis. 1946. aastast tegutseva ettevõtte hotellides peatub igal öösel 400 000 külalist.

Samuti teatas oma järgmise viietärnihotelli avamisest 2009. aastal Sa?dias Maroko juhtiv hotellibränd Hivernage Hotel Group. Great Hotels of the World gruppi kuuluva Hivernage’iga sõlmis Le Jardin de Fleur äsja juhtimislepingu. The Hivernage Resort & Spasse hakkab kuuluma 76 oma basseiniga villat.

Osaliselt Margus Reinsalule kuuluv Property Logic on spetsialiseerunud luksuslike kuurortide rajamisele kiiresti arenevates turismipiirkondades eri maailma paikades. Praegu tegeleb ettevõte prestiiþse ja suurejoonelise kuurordi rajamisega Marokosse. Projekt hõlmab viietärniliste turismirajatiste arendust, mis on suunatud jõukale ning luksust ihkavale sihtrühmale. Tänu Le Jardin de Fleuri kuurortide kompleksile on ettevõttest kujunenud juhtiv arendaja Mediterrania Sa?dia turismipiirkonnas.

Mediterrania Sa?dia on lahutamatuks osaks Maroko turismistrateegiast, mis näeb ette, et aastaks 2010 tõuseb Maroko randadel puhkavate turistide arv 10 miljonini. Tema Kuninglik Kõrgus kuningas Mohammed VI käivitas 2001. aastal selle projekti ühe osana programmist “Azur”. Ühtlasi on Mediterrania Sa?dia ainuke valitsuse poolt toetatav projekt, mis on suunatud Maroko Vahemere-äärse ala edendamiseks, millest peaks tulevikus kujunema uus “Cote d'Azur”.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed