8. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusjärjekorrast isegi ei räägita

Vastates ehitusuudised.net küsimusele - kui pikk on teie ehitusjärjekord? - ütles Tallinna Linnaehituse AS-i juht Vladimir Issakov, et järjekorrast täna vaevalt et keegi räägib.

"Kuna meie põhiline töö on tellijapoolne projektijuhtimine ning omanikujärelevalve, siis ka lepingud on veidi teised ehk käsunduslepingud. Samas, vaatamata sellele, et minu arvates see ei ole  põhinäitaja ehitusmahtude langemise tõestamiseks, on ka siin kahjuks trend mittepositiivne," ütles ta

Ta lisas: see, et lepingut sõlmitud keskmiselt 3,8 kuud ette, ei tähenda seda et firma võimsused on ammendatud.

Konjunktuuriinstituudi andmeil on ehitusfirmadel lepingud 3,8 kuuks ette. Aasta tagasi oli näitaja 5,6 kuud.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785