8. oktoober 2008

Ehitaja viis vannid ja uksed

Tallinnas juhtus ennekuulmatu lugu - arendaja jättis ehitajale maksmata ning viimane tuli oma varale, ehk rajatud hoonele, sõna otseses mõttes järele, viies minema nii vanne, radiaatoreid, rõdupiirdeid ning võttes elanikelt voolu ja vee.

Just säärane lugu leidis täna aset Tallinnas bussijaama kõrval asuvas uues elamus aadressil Juhkentali 52, kui maja ümber tõmmati piirdeaiad, kirjutas ekspress.ee.

Arendaja, Permanent OÜ, jäi võlgu hoone rajanud Basic Ehitusele. Kuna viimane ei saanud oma raha enam kenasti suheldes kätte, asusid firma ehitusmehed lahti monteerima nii maja välisust, ventilatsioonisüsteemi, seisma pandi lift ning välja võeti ka elekter.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688