8. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja viis vannid ja uksed

Tallinnas juhtus ennekuulmatu lugu - arendaja jättis ehitajale maksmata ning viimane tuli oma varale, ehk rajatud hoonele, sõna otseses mõttes järele, viies minema nii vanne, radiaatoreid, rõdupiirdeid ning võttes elanikelt voolu ja vee.

Just säärane lugu leidis täna aset Tallinnas bussijaama kõrval asuvas uues elamus aadressil Juhkentali 52, kui maja ümber tõmmati piirdeaiad, kirjutas ekspress.ee.

Arendaja, Permanent OÜ, jäi võlgu hoone rajanud Basic Ehitusele. Kuna viimane ei saanud oma raha enam kenasti suheldes kätte, asusid firma ehitusmehed lahti monteerima nii maja välisust, ventilatsioonisüsteemi, seisma pandi lift ning välja võeti ka elekter.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785