3. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Sadam emiteeris võlakirja

AS Tallinna Sadam sõlmis 2.oktoobril 2008 lepingu Danske Bank A/S Eesti filiaaliga lühiajalise võlakirja emiteerimiseks.

Emiteeritakse 1 võlakiri nimiväärtusega 30 mln EUR (469,398 mln EEK) väärtuspäevaga 20. oktoober 2008 ja tähtajaga 6 kuud. ASil Tallinna Sadam on võlakirja ennetähtaegse lunastamise õigus. Võlakirja omanikuks on Danske Bank A/S Eesti filiaal. Emissioon ei kuulu noteerimisele börsil ja seda ei registreerita Eesti Väärtpaberite Keskregistris. Võlakiri emiteeritakse ujuva intressimääraga, baasintressiks on 1 kuu Euribor ning baasintressimäärale lisanduv intressimarginaal on 0,30% aastas.           

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785