2 oktoober 2008
Jaga lugu:

Yit Emico ootab ehitusturu normaliseerumist

Yit Emico tegevjuht Margus Tammik ütles ehitusuudised.net -le, et loodab peagi turu normaliseerumisse ning taunis omahinnaga ehitamist.

"Omahinnaga ehitamine tähendab ju tegelikult ka kahjumit, nii et see ei tule kõne allagi.

Loomulikult peame marginaali vähendama, kuid see ei olnud ennegi kõrge," märkis ta. Ta kinnitas, et alla omahinna ehitajad kaovad suhteliselt kiiresti pankrotilainetesse. "Turg normaliseerub ja elu läheb edasi. Vahepealset aega on mõistlikum kasutada arenduste ja koolituste peale, märkis Tammik.

AS YIT Emico on asutatud 1992. aastal, ettevõte alustas toona tegevust ärinime AS Emico all. Asutamisest peale on AS YIT Emico tegelenud tugevvoolu elektri sisetöödega ja automaatse tulekahju-häiresüsteemidega. Põhiosa klientidest moodustavad suured ehitusettevõtjad, kellele tehakse alltöövõtu korras elektri sisetöid. 2005. aasta augustis omandas YIT Building Systems OY enamuse AS Emico aktsiatest ja sellest ajast kuulub firma YIT kontserni ja kanname ärinime AS YIT Emico.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee