2. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Yit Emico ootab ehitusturu normaliseerumist

Yit Emico tegevjuht Margus Tammik ütles ehitusuudised.net -le, et loodab peagi turu normaliseerumisse ning taunis omahinnaga ehitamist.

"Omahinnaga ehitamine tähendab ju tegelikult ka kahjumit, nii et see ei tule kõne allagi.

Loomulikult peame marginaali vähendama, kuid see ei olnud ennegi kõrge," märkis ta. Ta kinnitas, et alla omahinna ehitajad kaovad suhteliselt kiiresti pankrotilainetesse. "Turg normaliseerub ja elu läheb edasi. Vahepealset aega on mõistlikum kasutada arenduste ja koolituste peale, märkis Tammik.

AS YIT Emico on asutatud 1992. aastal, ettevõte alustas toona tegevust ärinime AS Emico all. Asutamisest peale on AS YIT Emico tegelenud tugevvoolu elektri sisetöödega ja automaatse tulekahju-häiresüsteemidega. Põhiosa klientidest moodustavad suured ehitusettevõtjad, kellele tehakse alltöövõtu korras elektri sisetöid. 2005. aasta augustis omandas YIT Building Systems OY enamuse AS Emico aktsiatest ja sellest ajast kuulub firma YIT kontserni ja kanname ärinime AS YIT Emico.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785