2. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Krimelte avas uue tehase

Ehitusmaterjalitootja Krimelte laiendas tootmist ning avas neljapäeval Tallinnas uue tehase, investeeringu suurus oli 90 miljonit krooni.

Krimelte tegevdirektori Alar Salumi kinnitusel aitab tootmise laiendamine täita olemasolevate klientide ning pidevalt lisanduvate uute eksporditurgude kasvavat nõudlust ehitusvahtude ja vuugihermeetikute järele. „Krimelte areng on olnud kiire ning ettevõtte müügikäive kasvab ka tänavu,“ sõnas Salum.

Uutesse tehaseruumidesse toodi vuugihermeetikute tootmine ning olemasolevas tehases laiendati ehitusvahtude tootmist. Kokku 7100 ruutmeetri suurusest tootmishoonest võtab tehas enda alla ligi 6000 ruutmeetrit.

Koos Tallinna Peterburi tee äärde rajatud uue tootmishoonega tähistab Krimelte 10 aasta täitumist tootmise alustamisest Eestis.

Krimelte on Eesti päritolu Euroopa juhtiv vuugihermeetikute ja ehitusvahtude tootja, mis ekspordib 95% toodangust. „Aasta eksportöör 2007" tiitliga pärjatud Krimelte toodangut eksporditakse rohkem kui 30 riiki maailmas. Ekspordigeograafia hõlmab teiste seas selliseid riike nagu Suurbritannia, Iirimaa, Norra, Rootsi, Soome, Rumeenia, Horvaatia, Hispaania, Saksamaa, Tšehhi, Ukraina, Jaapan ja Venemaa

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785