2 oktoober 2008
Jaga lugu:

Krimelte avas uue tehase

Ehitusmaterjalitootja Krimelte laiendas tootmist ning avas neljapäeval Tallinnas uue tehase, investeeringu suurus oli 90 miljonit krooni.

Krimelte tegevdirektori Alar Salumi kinnitusel aitab tootmise laiendamine täita olemasolevate klientide ning pidevalt lisanduvate uute eksporditurgude kasvavat nõudlust ehitusvahtude ja vuugihermeetikute järele. „Krimelte areng on olnud kiire ning ettevõtte müügikäive kasvab ka tänavu,“ sõnas Salum.

Uutesse tehaseruumidesse toodi vuugihermeetikute tootmine ning olemasolevas tehases laiendati ehitusvahtude tootmist. Kokku 7100 ruutmeetri suurusest tootmishoonest võtab tehas enda alla ligi 6000 ruutmeetrit.

Koos Tallinna Peterburi tee äärde rajatud uue tootmishoonega tähistab Krimelte 10 aasta täitumist tootmise alustamisest Eestis.

Krimelte on Eesti päritolu Euroopa juhtiv vuugihermeetikute ja ehitusvahtude tootja, mis ekspordib 95% toodangust. „Aasta eksportöör 2007" tiitliga pärjatud Krimelte toodangut eksporditakse rohkem kui 30 riiki maailmas. Ekspordigeograafia hõlmab teiste seas selliseid riike nagu Suurbritannia, Iirimaa, Norra, Rootsi, Soome, Rumeenia, Horvaatia, Hispaania, Saksamaa, Tšehhi, Ukraina, Jaapan ja Venemaa

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee