30. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraärimees: koondamine pole lahendus

La Ferme Kinnisvara OÜ,juhataja Tiit Maidre ütles ehitusuudised.net-le, et koondamine pole ainuke ellujäämise võimalus.

„Küte,elekter ja muud kommunaalkulud kasvavad kõigi teistega võrreldes ennaktempos. Efektiivsus ja kokkuhoid selles valdkonnas annab rohkem kui mingid koondamised,“ märkis ta.

Maidre sõnul on planeerida detaili ja projekti mõttes on praegu õige aeg, ent investeerimisotsuse mõttes on seis segasem. Kapitalikulud peaksid olema paremini prognoositavad, arvas ta. „Praegune intress on kinnisvarale vastunäidustatud.Kindlasti ei ole saabunud turu põhi selles mõttes, et tasuks kinnisvara edasimüügiks soetada,“ kommenteeris Maidre.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785