30. september 2008

Ehitusärimees soovitab arendusega alustada

Heinla ehituse nõukogu esimees Igor Veso ütles ehitusuudised.net-le, et preagu on õige aeg hakata mõtlema uute arenduste peale.

"Mis puudutab arendusprojekte, siis arvan, et pragu oleks suhteliselt õige aeg alustada või mõelda uute projektide peale. Millised need oleksid, ei julge väga kindlalt öelda," arvas ta. Oma firma kohta ütles Veso, et arendusega ei ole hõivatud tal suur osa personalist, nii et ühe-paari inimese koondamine ei anna ilmselt tunnetatavat efekti. "Kui täna alustada mingi detailplaneeringu või objektiga siis ehitusloa saamiseni läheb 1,5-2 aastat. Usun, et selleks ajaks on olukord Eesti kinnisvara turul paremuse poole pöördunud," märkis ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688