30. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusärimees soovitab arendusega alustada

Heinla ehituse nõukogu esimees Igor Veso ütles ehitusuudised.net-le, et preagu on õige aeg hakata mõtlema uute arenduste peale.

"Mis puudutab arendusprojekte, siis arvan, et pragu oleks suhteliselt õige aeg alustada või mõelda uute projektide peale. Millised need oleksid, ei julge väga kindlalt öelda," arvas ta. Oma firma kohta ütles Veso, et arendusega ei ole hõivatud tal suur osa personalist, nii et ühe-paari inimese koondamine ei anna ilmselt tunnetatavat efekti. "Kui täna alustada mingi detailplaneeringu või objektiga siis ehitusloa saamiseni läheb 1,5-2 aastat. Usun, et selleks ajaks on olukord Eesti kinnisvara turul paremuse poole pöördunud," märkis ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785