30. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Allikmäe: planeerijad ning projekteerijad tööle!

Ehitusspetisalist Ülo Allikmäe ütles ehitusuudised.net-le, et kuna uue arendusprojekti planeerimine koos projekti, kooskõlastuste ja ehitajate leidmisega võtab aastakese ja rohkem, siis on aeg planeerijad ja projekteerijad tööle panna.

Tähtis on, et oleks olemas hea lähteülesanne koos tellimusega, märkis ta. „Kinnisvaraturu põhi võib meil saabuda järgmise aasta lõpus. Ehitusmaterjalid ja tööjõud on viimasel ajal pigem odavnenud. Seega aeg lõpetada pooleliolevad objektid,“ soovitas ta. Samas märkis Allikmäe, et laenusaamise võimalused on oluliselt karmimad ja maksuvõlglastel läheb raskeks jätkamine.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785