30. september 2008

Allikmäe: planeerijad ning projekteerijad tööle!

Ehitusspetisalist Ülo Allikmäe ütles ehitusuudised.net-le, et kuna uue arendusprojekti planeerimine koos projekti, kooskõlastuste ja ehitajate leidmisega võtab aastakese ja rohkem, siis on aeg planeerijad ja projekteerijad tööle panna.

Tähtis on, et oleks olemas hea lähteülesanne koos tellimusega, märkis ta. „Kinnisvaraturu põhi võib meil saabuda järgmise aasta lõpus. Ehitusmaterjalid ja tööjõud on viimasel ajal pigem odavnenud. Seega aeg lõpetada pooleliolevad objektid,“ soovitas ta. Samas märkis Allikmäe, et laenusaamise võimalused on oluliselt karmimad ja maksuvõlglastel läheb raskeks jätkamine.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688