29. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saa: uue tõusu tabaja saab rikkaks

See kes uue tõusu momenti õieti oskab ennustada võib saada uuel ringil kinnisvara äris rikkaks, ütles Rotermanni Keskuse tegevjuht Mart Saa ehitusuudised.net-le.

„ Kahjuks enamus inimesi ei tea seda, samamoodi nagu ei teata börsi liikumisi ja kuna kinnisvaraturg on oluliselt aeglasemini liikuv ja muutuv, siis kiiret rikastumist ehk niipea loota ei maksaks,“ märkis ta.

Saa sõnutsi on kinnisvaraarendajatel hetkel kindlasti väga raske ja tuleb leida uusi lahendusi ning pakkuda klientidele lisaväärtusi. „Kahjuks täna tundub, et otsustajad on võtnud ootava positsiooni ja pigem lükatakse otsustamist edasi,“ muretses ta.Saa osutas, et täna arendajatega turul kaupa tehes võib saada endale pikemaks ajaks head tingimused üüripindadel, mis oluliselt enamat väärt ja mis ajas kindlasti väärtust kasvatavad ning üürniku mainele hästi mõjuvad.„Kas aga arendajal inimesi vallandades olukord paraneb on iga arendaja enda otsustada, kuna keegi peab ju ette võetud tööd siiski ka ära tegema. Samas, kulude kokkuhoid on kindlasti väga oluline,“ ütles Saa.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785