29. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Margus Valdes soovitab vanadesse kingadesse astuda

Morrison Investi omaniku Margus Valdese sõnul pidi majandussuundumusi Eestis ja välismaal tundev kinnisvaraarendaja juba 2007-ndal aastal nägema, et selline lõpmatu tarbimine ei saa lõputult jätkuda.

„Selle tõttu pidi müüma või lõpetama pooleliolevad projektid ning uutega mitte alustama. Kes nõnda ei teinud, soovitan kõik müüa, laenud tagasi maksta ning astuda tagasi vanadesse kingadesse, ehk jätkata selle tegevusega, mis enne "suurt mulli" käsil oli. Elu läheb ju edasi...,“ ütles Valdes ehitusuudised.net-le.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785