• 29.09.08, 11:55
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Bussijaama naabrusesse tuleb hotell

Tallinna Bussijaama naabrusse võib kerkida kaheksakorruseline hotell, sest linnavalitsus kiitis heaks Jakobi 28 kinnistu detailplaneeringu vastuvõtmise, kirjutas ajaleht Pealinn.
“Bussijaama, lennujaama ning linna suubuvate maanteede läheduses asuv kinnistu on hotellile sobiv asukoht,” leidis abilinnapea Taavi Aas. “Kui kallimate majutusasutuste turg näib olevat üleküllastunud, siis keskmise ja veidi madalama hinnatasemega majutusasutustele on Tallinnas veel piisavalt ruumi,” lisas Aas.
Pärast vastuvõtmist korraldavad Tallinna Linnaplaneerimise Amet ja Tallinna Kesklinna Valitsus detailplaneeringu avaliku väljapaneku. Detailplaneeringu koostas K-Projekt AS, detailplaneeringu koostamise algatamist taotles OÜ Ellips Kinnisvara.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 13:56
Ehitusmaterjalide müüja Karl Bilder: põrandaluukide müük on aastaga oluliselt kasvanud
Põrandaluugid ja nende kasutamine ehitusobjektidel tekitab teinekord küsimusi – kus, milleks ja milliste hoonete või rajatiste puhul on neid mõistlik kasutada?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele