28. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veskimägi: majanduse ümberstruktureerimine on alanud

Tööandjate keskliidu juht Enn Veskimägi ütles Äripäeva konverentsil Äriplaan 2009, et kinnisvaramulli lõhkemisega algas majanduse ümberstruktureerimine.

„Ehitus andis väga palju tööd erinevatele tööstusharudele, mindi kergema vastupanu teed, keegi ei mõelnud sellele, et otsida kanaleid, leida väljundeid Euroopasse või Skandinaaviasse,“ rääkis Veskimägi. „Tööstussektorit mõjutab see, et pangad ei finantseeri enam hea meelega kinnisvara ja kõrgete tööjõukuludega sektoreid. Paljud ei suuda enam laene teenindada ega uusi võtta, et investeerida tootmisesse.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785