28. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haljaste: muutust lähiajal ei tule

Kaanon Kinnisvara tegevjuht Härmo Haljaste ütles ehitusuudised.net-le, et makromajanduslikud näitajad ja olukord finantsturgudel ei viita hetkel kuidagi sellele, et olukord kinnisvaraturul lähiajal oluliselt paremaks läheks.

„Ees ootab kinnisvara- ja arendusfirmade konsolideerumine ning firmade, kes ei suudu kulusid optimeerida, kadumine. Kinnisvaraturu stabiliseerumist ja hindade pöördumist languselt mõõdukale kasvule võib oodata siis, kui Eesti eksporditurg on saanud tugevamatele jalgadele ja pikaajalised intressimäärad on pöördunud langusele,“ ütles Haljaste.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785