8. september 2008

Arco Vara: Tartu uute korterite hinnad languses

Tänase Äripäeva lisas Kinnisvara kirjutas Arco Vara Kinnisvarabüroo Tartu esinduse hindaja Eva Kaaver, et eramute hinnad püsivad kasinast tehinguaktiivsusest hoolimata. Täna teatas ettevõte, et nii Linnaehitus kui Road Investeeringud AS on alandanud uute korterite hindasid.

„Tulenevalt olukorrast kinnisvaraturul on Tartus mitmel uusarendusprojektil hindu langetatud. Hiljuti langetas näiteks Linnaehitus hindu Tigutornis,“ teatas oma pressiteates Anne Heinlo, Arco Vara Kinnisvarabüroo Tartu esindusest.

Tema kinnitusel alandas Road Investeeringud AS eelmisel nädalal Tartus, Kuperjanovi tn. 70 uute korterite hindasid. „Korterite hindasid langetati sõltuvalt konkreetsest korterist 275 000- 467 000 krooni.“ Kuperjanovi tn. 70 on kokku 22 korterit, millest hetkel on vabad kaheksa ühe- kuni neljatoalist korterit.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688