8. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara: Tartu uute korterite hinnad languses

Tänase Äripäeva lisas Kinnisvara kirjutas Arco Vara Kinnisvarabüroo Tartu esinduse hindaja Eva Kaaver, et eramute hinnad püsivad kasinast tehinguaktiivsusest hoolimata. Täna teatas ettevõte, et nii Linnaehitus kui Road Investeeringud AS on alandanud uute korterite hindasid.

„Tulenevalt olukorrast kinnisvaraturul on Tartus mitmel uusarendusprojektil hindu langetatud. Hiljuti langetas näiteks Linnaehitus hindu Tigutornis,“ teatas oma pressiteates Anne Heinlo, Arco Vara Kinnisvarabüroo Tartu esindusest.

Tema kinnitusel alandas Road Investeeringud AS eelmisel nädalal Tartus, Kuperjanovi tn. 70 uute korterite hindasid. „Korterite hindasid langetati sõltuvalt konkreetsest korterist 275 000- 467 000 krooni.“ Kuperjanovi tn. 70 on kokku 22 korterit, millest hetkel on vabad kaheksa ühe- kuni neljatoalist korterit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785