4. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Imre Sooääre mõis jõudis Euroopa SPA top 50-sse

Austria juhtiv ajakiri Wienerin tunnistas Pädaste mõisa SPA 50 kõige kaunima hulka Euroopas. Spa auhindu jagati ajakirja äsja ilmunud eriväljaandes Wienerin SPA-Guide 2008/2009.

Pädaste mõisa Spa oli ainuke kogu baltikumist ja põhjamaadest, mis 50 väljavalitu hulka pääses. Eraldi tunnustati Pädaste mõisa looduslähedaste Spa-de kategoorias.

Top 50 koostati nii lugejate, kui ka ajakirjanike arvamustele tuginedes. Lõppvaliku tegi zürii anonüümsete külastuste põhjal. Hindamiskriteeriumiteks oli vähemalt 4 või 5 tärni kvaliteet, meeldiv atmosfäär, kompetentne ja professionaalne teenindus, tähelepanu detailidele jm.

Pädaste mõisa puhul toodi esile romantilist õhtusööki tähtede all ja kuuma merevee teraapiat. 50 hulgas võib leida mitmeid legendaarseid paiku nagu BVLGARI - Milaano, The Grove - UK, Brenners Park hotel - Baden Baden, Hotel Q – Berliin ja Hotel Omm Barcelona.

Ülevaates märgiti, et tänapäeval on sõna SPA järjest rohkem devalveerumas, kuna seda kasutatakse moesõnana ka neis kohtades, kus selle mõistele vastavat sisu ei suudeta pakkuda. Top 50 valitakse igal sügisel. Siiani pole Eesti SPA-d tippu pääsenud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785