• 01.09.08, 21:37
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Arco Vara jätkab tegevuse kokku tõmbamist

Arco Vara juhatuse esimehe Lembit Tampere sõnul vaadatakse läbi kõikide divisjonide efektiivsus ning kindlalt võib öelda, et aasta lõpuks on järel vähem kontoreid kui tänase päeva seisuga ettevõtte arvel on.
„Läbi vaadatakse kõikide divisjonide efektiivsus, täna paneme põhitähelepanu teenindusdivisjoni tulemuste parandamisele vaatamata asukohale. Kindlasti on aasta lõpus vähem kontoreid kui täna, aasta alguses alustatud tegevuse kokku tõmbamisega jätkame,“ vastas Tampere aripaev.ee küsimusele, mis divisjonides või mis riikides Arco Vara kokkutõmbamisi ette näeb ning kas selle all peetakse silmas ka sulgemisi ja koondamisi.
Küsimusele, kas on ette näha bilansis oleva kinnisvara ümberhindlusi, vastas Tampere ümmarguselt, et Arco Vara varad on hinnatud vastavalt IFRS’le ning suuremaid kinnisvara investeeringuid hinnatakse ümber üks kord kvartalis.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.24, 18:50
Hääbuvas külakeses tegutsev pereettevõte kihutab raskuste kiuste edurindel
Soomes asuvas Sievi jalatsitehases toodetakse iga päev umbes 5500 paari jalanõusid. Äritegevus toimib hästi, kuid ülemaailmse konkurentsiga silmitsi seistes peab pidevalt olema valmis uuendusteks. Mis on see, mis aitab kindlustada tootmise tuleviku?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele