27. august 2008

Uus Maa: kinnisvara investorid on juba välja ilmunud

Uus Maa Kinnisvara tegevjuht Mika Sucksdorff ütles aripaev.ee-le, et kinnisvara investorid on juba praegu välja ilmunud, sest hinnad on nii palju langenud.

Rein Kilgi soovitust kommenteerides - et poole aasta pärast tasub kinnisvara osta, sest siis saab selle tõusu pealt teenida - ütles Sucksdorff, et võibolla see on nii, et langustrend jätkub veel pool aastat. "Kui ma suudaksin tabada ära pöörde, mil hind on põhjas, oleksin väga rikas mees," naeris ta.

Tema sõnul on juba praegu investoreid, kes otsivad objekte millesse investeerida. "Hinnad on langenud juba 25 protsenti ning aasta algusest on olnud langus umbes 1 protsent kuus," märkis ta, "võibolla tasub osta juba praegu, seda on väga raske öelda."

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688