27. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa: kinnisvara investorid on juba välja ilmunud

Uus Maa Kinnisvara tegevjuht Mika Sucksdorff ütles aripaev.ee-le, et kinnisvara investorid on juba praegu välja ilmunud, sest hinnad on nii palju langenud.

Rein Kilgi soovitust kommenteerides - et poole aasta pärast tasub kinnisvara osta, sest siis saab selle tõusu pealt teenida - ütles Sucksdorff, et võibolla see on nii, et langustrend jätkub veel pool aastat. "Kui ma suudaksin tabada ära pöörde, mil hind on põhjas, oleksin väga rikas mees," naeris ta.

Tema sõnul on juba praegu investoreid, kes otsivad objekte millesse investeerida. "Hinnad on langenud juba 25 protsenti ning aasta algusest on olnud langus umbes 1 protsent kuus," märkis ta, "võibolla tasub osta juba praegu, seda on väga raske öelda."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785