26 august 2008
Jaga lugu:

Jääaeg kinnisvaraturul ähvardab Võru eelarvet puudujäägiga

Kinnisvara müügist tänavu 15 miljonit krooni teenida lootnud Võru linnavalitsus on kolme kesklinna maja erastamisega hätta jäänud, sest ka teisele avalikule oksjonile ei laekunud mitte ühtegi pakkumist. Nüüd proovitakse müüki kinniste uste taga läbirääkimiste teel.

„Asi pole hinnas. Praegu pakkumisi pole laekunud, sest kinnisvaraturu seis on, nagu ta on,” ütles abilinnapea Jüri Johanson. Tema sõnul oleks vale järeldada, et mais esmakordselt müüki pandud Lembitu 2, Tartu 23 (endine teenindusmaja) ja Jüri 26/26a (Võru täiskasvanute gümnaasium) majad pole ostmist väärt. Kuigi ühtegi pakkumist oksjonile ei tehtud, tunti majade vastu huvi, kirjutas Võrumaa teataja.

Johansoni kinnitusel ei kuulutata pärast teist nurjunud konkurssi enam välja uut erastamisvooru, vaid majadest püütakse vabaneda läbirääkimiste teel konkreetsete pakkujatega. Johansoni andmeil ei kurtnud ostuhuvilised hinna kõrguse üle, pigem on probleemiks suutmatus saada ostuks vajalikku laenu.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee