26. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Briti kinnisvaravahendaja jättis Pärnusse rohkelt võlgu

Kolm aastat tagasi Pärnus tegevust alustanud kinnisvarafirma OÜ Churchillsi kontor Rüütli tänavas on suletud ja firma omanik Lee Cornel Williams läinud koos soodsaid investeeringuid lootnud klientide rahaga.

Tegevuse lõpetanud kinnisvarafirma OÜ Churchills, mis äriregistri andmetel loodi 2005. aastal, tegeles Eestis asuva kinnisvara vahendamisega peamiselt Suurbritannia kodanikele, kirjutas Pärnu Postimees. Nüüd on OÜ Churchillsi kontor Rüütli tänaval suletud, ettevõtte koduleht Internetis samuti ja juhatajast omanik Lee Cornel Williams ei teadvat firma käekäigu kohta enam midagi.

Briti Interneti kinnisvarafoorumites otsitakse Williamsit seevastu pidevalt taga, inimesed jagavad vastastikku muret oma raha pärast, mille tagasisaamise lootus iga päevaga väheneb.

Williamsiga äris kokku puutunud ja raha kaotanud saksa ettevõtja Dieter Vogtschmidt selgitas, et enamikul Eestisse OÜ Churchillsi vahendusel investeeringuid teinud brittidel on oma kinnisvara või raha tagasisaamise tõenäosus nullilähedane.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785