25. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA kinnisvaraturg elavnes juulis

USA kinnisvaraturul toimus juulis väike tõus. Kasutatud eluasemete müük kasvas kuuga 3,1%, kuna ostjad kasutasid ära hinnalangust.

Sesoonselt korrigeeritud andmetel tõusis eluasemete müük, uue kodu leidis 5 miljonit peret, vahendas BBC News USA kinnisvaramaaklerite ühingu teadet.

Kuigi tulemus oli oodatust parem, müüdi juulis siiski 13,2% vähem kodusid kui aasta tagasi. Aastatagusega võrreldes on kinnisvara hinnad langenud 7,1%. Keskmine eluase maksab praegu 212 000 dollarit (2,24 miljonit krooni).

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785