19. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn müüb Kofkinile sokutamata jäänud kinnistu

Tallinn kavatseb maha müüa Raekoja platsi äärsed magusad äriruumid, mille linnapea Edgar Savisaare sõbrale Aleksandr Kofkinile soodusrendile sokutamine Kesklinna vanemal ebaõnnestus.

Jutt käib Raekoja platsist mõne sammu kaugusel Pika, Nunne ja Laia tänava nurgal asuvatest äriruumidest, kust Kesklinna valitsus mullu sügisel köögitarvete poe Kiika Kööki ja OÜ Kolmjalg 24-tunni-kaupluse välja tõstis, et anda ruumid 25 aastaks rendile konkursil kõige kehvema pakkumise esitanud Kofkini firmale Meriton Food Boutique, kirjutas Postimees.

Konkursil kaotajaks jäänud endised rentnikud vaidlustasid otsuse aga kohtus ning konkursi tühistamise järel on hinnalised ruumid juba pea aasta tühjalt seisnud.

Neljapäevasel istungil kiidab Tallinna linnavolikogu heaks linnapea Edgar Savisaare volikokku saadetud eelnõu selle Nunne 2/Lai 2/Pikk 1 aadressi kandva kinnistu ja Pikk 3 majas asuvate kohviku- ja ametiruumide mahamüümiseks.

Eelnõu seletuskirja järgi paneb linn kolme tänava nurgal asuva kinnistu ja äriruumid müüki 59,1 miljoni kroonise alghinnaga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785