6. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus nähtus - müüa renoveeritud üürimaja

Alates möödunud reedest võib 8 miljoni krooni eest osta väljarenditud korterite ja äripindadega majaTallinnas Kristiine linnaosas. Renoveeritud maja hinna sisse kuulub ka soklikorrusel tegutsev ilusalong koos kolme töökohaga.

Ehkki sama kolme korruse ja seitsme korteriga maja müüb City24 andmetel praegu kaks maaklerit, kellest esimene küsib poole miljoni krooni jagu kõrgemat hinda ega maini kogu maja katvaid üürilepinguid,on laitmatult toimivaüürimaja müük Eesti kinnisvaraturul uus nähtus.

Hauster Kinnisvara maakler Tarvo Tuga ütles aripaev.ee-le, et pani Endla 58 müügikuulutuse veebi möödunud reedel. "Olemenimetatud objektiga tegelenud alates 1. augustist jasaanud kaks potentsiaalset huvilist, kellega on plaanis objekt põhjalikumalt üle vaadata," rääkis Tuga.

Tuga lisas, et kaksaastat tagasi oleks Endla 58tõenäoliseim ostja olnud krunti ja ehitusõigust jahtinud arendusettevõte. "Tänast turusituatsiooni arvestades võib ostjaks olla isik, kes soovib konservatiivsemat rahapaigutust," selgitas ta ning märkis, et väikese kortermaja võivad endale soetada ka need, kessoovivad osta elamispinda nii endale kui ka oma lähikondsetele ning vajavad ruume väikeettevõtluse tarbeks.

Endla 58 üldpind ulatub393 ruutmeetri jakrunt 917 ruutmeetrini. Kinnistul asub garaažihoone koos panipaikadega. Nii maja kui krunt on heas korras.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785