6. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu linnal ei õnnestu müüa linnavalitsuse hüljatud hooneid

Pärnu linnal pole õnnestunud müüa südalinna hooneid, mis linnavalitsuse osakondade ühte majja kolimise järel aasta eest tühjaks jäid, ning nüüd plaanitakse osa neist büroopindadena rendile anda.

Rohkem südalinnas, kui asub Uus tänav 5 maja, üks hoone enam olla ei saagi - raekoda on siit saja meetri kaugusel. Majas asus planeerimisosakond, nüüd on seda aasta otsa müüa proovitud, kuid sära võimalike ostjate silmis pole linnaametnikud näinud, vahendasid ERR Uudised"Aktuaalset kaamerat".

Niisamuti ootavad ostjat Rüütli tänava majad, kus oli haridus- ja kultuuriosakonna asupaik. Aga linn müüb veel teisigi hooneid, mis siiani on rendipindadena tulu teeninud. Needki pole kaubaks läinud.

Linna eelarvesse on linnavara müügist plaanitud 49 miljonit krooni, seni on müüdud üheksa miljoni eest. Hoonestusõiguste müügiga on lugu mõnevõrra parem, mudaravila hoonestusõigus müüdi 36 miljoni krooni eest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785