• 05.08.08, 16:11
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Iisraelis napib kortereid

Iisraeli statistikaameti andmeil oli juulis kogu riigis müügis 8800 korterit. Võrreldes eelmise aasta sama ajaga langes müüki pandud korterite arv 27% võrra. Aasta tagasi oli Iisraelis aga veel12050 elanikuta korterit.
Paralleelselt vabade korterite vähenemisele on langenud ka nõudlus nende järele, vahendas Newsru.
Käesoleva aasta esimesel poolaastal müüdi ligikaudu19% vähem kortereid kui samal ajal möödunud aastal. Tegelikult algas Iisraelis kinnisvara jahenemine juba mullu oktoobris. Ekspertide sõnul jätkub vabadest korteritest kuni pooleks aastaks.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.24, 13:03
Halvasti tehtud elektritööd põhjustavad igapäevaselt inimestele ja hoonetele väga suurt ohtu – ära jää õnnetust ootama!
Naabrimees võib olla meil kuldsete kätega ja tubli, aga elektrisüsteeme ehitama ning hooldama tuleks kutsuda ainult kvalifitseeritud spetsialist. Pädevusega elektrikul on kõik teadmised ja oskused olemas. Forus näeb oma praktikas sageli, kuidas kliendid otsivad odavamat hinda, aga saavad elektritöö, mis pole kvaliteetne ning millel on oht inimeludele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele