28. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

McDonald'si kinnistu pandi 59miljoniga müüki

Kaasomanikud David ja Gabriel Abramson on otsustanud müüa neile kuuluva kinnistu Tallinna vanalinnas, kus praegu tegutseb peaüürnikuna McDonald's.

Kinnistu alghind on59 miljonit krooni. Ostueesõigus kuulub kinnistu võõrandamisel hoonestusõiguse omanikule ehk OÜ-leFixor Invest.

Kinnistuga seonduvad lepingulised suhted hoonestaja, üürileandja ja üürnike vahel on korduvalt olnud kohtulike vaidluste teemaks, mistõttu pakkujal on mõistlik eelnevalt kaasata analüüsi advokaat, seisab kinnistu müügikuulutuses.

2004. aasta septembris lasi ärimees Meelis Lao rendivaidlusele viidates sulgeda rahvusvahelise kiirtoiduketi McDonald’si Viru tänava söögikoha Tallinnas, McDonald’s esitas avalduse kohtusse ja politseisse.

Meelis Lao tellitud tellitud firma Feba turvajad ei lubanud McDonald’si inimesi tööle. Järgmiste tundide jooksul lisandusid ka Falcki turvamehed ning politseinikud.

2007. aastal mõistis Harju maakohus McDonald’si ruumides omavolitsemises süüdistatud Meelis Lao, Rimon Stinti ja Taavi Paldra õigeks, kuna prokurör loobus süüdistusest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785