28. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kenad korterid müügis 1000 krooniga

Nii nagu kinnisvaraportaalis City24 võib leida kahetoalise Mustamäe korteri 9 miljoni kroonise hinnaga, on seal müügis ka kenad korterid 1000 krooni eest.

Kahetoaline büroona kasutatav korter 2005. aastal valminud majas aadressil Vabaõhumuuseumi tee 2a. Sisse jääb köögimööbel ja konditsioneer. Korteri juurde kuulub ka auto koht hoovis ning valgusreklaam. Hind 1000 krooni, laenumakse 5 krooni kuus.

Renoveeritud korter Vasara tänaval. Ilus ja hubane korter mere lähedal, kiidab müügikuulutus 1000kroonist pakkumist. Kööki on paigaldatud mööbel koos tehnikaga. Suur vannituba põrandaküttega, ilus ja kallis magamistoamööbel on hinna sees. PVC-aknad, laminaatpõrandad, oma gaasiküte. Madalad kommunaalmaksud. Maja kõrval on garaaž, ehkki selle eest tuleb eraldi maksta.

Need on vaid paar markantset näidet üliodavatest korteritest. Nädalavahetuse seisuga luges aripaev.ee kokku kaheksa Tallinna korterit, mille hind jäi alla 10 000 krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785