25. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestist voolas välja ligi 17 mld kr spekulatiivset laenu

Unicrediti aruandest selgub, et Eestist voolas ülemaailmse likviidsuskriisi ajel välja ligi 17 miljardit krooni spekulatiivset raha.

Globaalne likviidsuskriis andis end tunda peamiselt sellega, et Eesti pangad jäid ilma16,9 miljonist kroonist lühiajalisest laenust. See lühiajaline laen oli kõrvalekalle, sest pikaajalised investeeringud ulatuvad Eestis 23,3 miljardi kroonini, leidis UniCredit.

UniCredit peab võimalikuks, ettuleva aasta teises pooles on majandussurutisest kurnatud riikioodata suhteliselt jõulistpikaajaliste investeeringute tulva.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785