23. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko likvideerib tütretütre

Vastavalt OÜ Admirali Maja ainuosaniku Merko Grupi tütarfirma E.L.L. Kinnisvara AS 30.06.2008. a otsusele on otsustatud lõpetada OÜ Admirali Maja ja alustada OÜ Admirali Maja likvideerimismenetlust, selgus ametlikest teadetest. OÜ Admirali Maja likvideerijaks on nimetatud juhatuse liige Katrin Mühls.

Ettevõtte hiljutisemajandusaasta aruande kohaselt puudus neil mullusisuline tegevus, kuidotsiti võimalusi uue kinnisvara arendusprojektiga alustamiseks.

Aruandest selgub, etAdmirali Majal onjaotamata kasumit 22 523 253 krooni.Seejuures teenis ettevõte 2007. aastal 1060 030 krooni finantsulu, ülejäänud 21 miljonit on eelmiste aastate jaotamata kasum.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785