22 juuli 2008
Jaga lugu:

Ekspert: kinnisvaraarendus saab varsti taas hoo sisse

Ehkki kinnisvarahinnad on teinud läbi suure languse, usuvad spetsialistid, et juba poole aasta pärast võib kinnisvaraarendus uue hoo sisse saada.

Tallinnas läheb kuus müüki 100-150 uut korterit. Kõige kergem on praegu müüa Tallinnas kesklinna kortereid. Enim on langenud hinnad nendel korteritel, mis on odavalt ehitatud, millel on kehv asukoht või planeering. Aasta algusest on Tallinna kesklinna korterite ruutmeetri hinnad kukkunud keskmiselt 4000 krooni, vahendas ERR.

Kinnisvaraspetsialist Ain Kivisaar usub, et poole aasta pärast saab kinnisvaraarendus uue hoo sisse. "Kuna uusi projekte jätkuvalt ei alustata, siis jääb see valik järjest väiksemaks ja ma olen suhteliselt kindel, et lähema kuue kuu jooksul, selle aasta lõpus või järgmise alguses oleme vähemalt uute korterite turul jõudnud sellise tasakaalupunktini, kus arendajad leiavad, et on õige aeg taas hakata uusi projekte turule tooma ja ostjaid neile peaks jätkuma," arvas ta.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee