16. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Londoni kalleima maja ostis Moskva linnapea naine

Londoni suurim ja kalleim eramu peale Buckinghami paleed müüdi 50 miljoni naela (984 miljoni krooni)eest Moskva linnapea naisele Jelena Baturinale.

Naine võis tühist väljaminekut endale lubada, kuna peale selle, et ta on Moskva linnapea abikaasa, on ta ka Venemaa rikkaim naine, kelle varade väärtus ulatub üle kolme miljardi dollari (29 miljardi krooni), vahendas Newsru.

Hetkel on maja olukord nutune. Pärast seda kui majaga tegelenud arendaja ostis maja ühelt araabia perekonnalt läinud aasta juulis, ei ole majahoolitsetud ja see on hakanud lagunema. See aga ei takistanud mehel maja hinda aastaga pea kahekordistamast. Mullu oleks maja saanud 32 miljoni naelaga (629 miljoni krooniga).

Maja on kolmekorruseline. Sealon 90 tuba, millest 25 on magamistoad. Maja suurim ruum on 70jalane ballisaal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785