Applehill: osad korterid üürime välja jah

Kristiine kaubanduskeskuse läheduses, Luise
ja Villardi tänava ristmikul asuvas selle aasta veebruaris valminud kortermajas
pakutakse paralleelselt korterite ostmise ja üürimise võimalust.

Aripaev.ee küsimusele, kas kuuldused pakutavast võimalusest vastavad tõele, rääkis Applehill OÜ Kinnisvarabüroo juht Marek Õunamägi, et osad korterid antakse üürile. Uurides, kas sellist võimalust pakutakse kõikide korterite puhul, jääb Õunamägi mõttesse ja ütleb, et mitte päris kõikide korterite puhul.

"Eks ikka sellepärast, et turul ei lähe praegu hästi,"pajatas juht põhjustest, miks üldse topeltpakkumise kasuks otsustati. „Noh küsimus ongi selles, et kui praegu ei õnnestu müüa, siis tuleb müüa hiljem,“ lisas ta. Veel sai aripaev.ee Applehill juhi käest teada, et asjad on suhteliselt hästi käivitunud ja need, mis üürile plaaniti anda, on ka üürnikud leidnud.

Õunamägi sõnul tagatakse üürilise privaatsus ja mugavus tähtajalise üürilepinguga, mis välistab võimaluse, et ostuhuvilised kliendid võiksidigalajal korteri külastamise vastu huvi tunda.

Hinnangut topeltpakkumise õnnestumisele juht andma ei kippunud, kuna paljud korterid on tema sõnul veel tühjad ja vara on õnnestumistest ja mitteõnnestumistest rääkida.

Villardi 22 projekti kodulehel üürile antud kortereid eraldi välja toodud pole, müüdud on 4 korterit 18st. Müügis olevate korterite hinnad jäävad kahe kuni neljatoaliste puhul 1 680 000 kroonist 3 800 000 kroonini.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed