14. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reinsalu KC Grupp teenis mullu 254 mln krooni kasumit

Ettevõtja Margus Reinsalule kuuluv Eesti investeerimisfirma KC Grupp teenis eelmisel aastal konsolideeritud ja auditeeritud andmetel 254 miljonit krooni puhaskasumit.

Peamiselt väljaspool Eestit asuvate kinnisvaraprojektide arendamisega tegeleva Margus Reinsalu Eesti firma mullune käive oli 149,8 miljonit krooni. Ettevõtte varade maht moodustas 2007. aasta lõpu seisuga 764,5 miljonit krooni.

KC Grupi hetkel suurim töös olev projekt on Muuga sadama külje alla plaanitav 68 hektari suurune äri- ja tootmishoonete kompleks. Tänavu aprillis alustati detailplaneeringu koostamisega, mis näeb ette maakasutuse ja hoonestuse rajamise tingimuste määramist, juurdepääsuteede, parkimise- ja tehnovõrkude varustamise lahendamist.

KC Grupi peamised tegevussuunad on kinnisvaraarendus, -haldus ning -investeeringud. 2006. aastal oli KC Grupi konsolideeritud käive 315,9 ja kasum 252,5 miljonit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785