10. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siseministeerium müüb 17,6 miljoni krooni eest kinnistud

Siseministeerium võõrandab avalikul enampakkumisel teenistuslikult mittevajalikud kinnistud ja korteriomandid kooskõlas riigivaraseaduse ning valitsuse 01.08.1995 määrusega nr 286 kinnitatud „Riigivara võõrandamise korraga”, selgus nende veebist.

Enampakkumisele pandud kümne kinnistu alghind on kokku 17,65 mln krooni.

Kõige kallim neist on 6 miljoni kroonine Pärlselja laager Pärnumaal. Müüki lähevad ka Majaka tee 8a ja 8b Paldiskis, Toomanina objekt, Naissaare kordon, mille eest küsitakse vaid 335 000 krooni, Ojaküla kordon, Järsaku kinnistu, Juminda objekti, Lahepere piilkonnamaja ja Tallinna mnt 27a Kuressaares.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785