9. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu rannapromenaadile võib tulla lõõgastuskeskus

Aastaid Pärnu rannapilti risustanud omaaegse ööklubi Las Vegas varemete asemele Rannapuiestee 7 tehakse katse ehitada majutusasutus koos lõõgastuskeskusega.

Tulevane ehitustanner asub ligikaudu 70 meetrit Rannahotellist, ent lõhub mitme arhitekti arvates rannapromenaadi arhitektuurset rütmi, nagu see legendaarsest linnaarhitektist Olev Siinmaast Pärnule pärandusena jäi, kirjutas Pärnu Postimees.

Las Vegase krundile ehitatava hotelli puhul ei saa veel rääkida korrektselt kehtivast detailplaneeringust, sest 1999. aastal kehtestatud Rannapuiestee 7 detailplaneeringus pole näidatud Las Vegase ööklubina tegutsenud hoonet kinnisvarana koos teenindusmaaga.

Hoonestusettepaneku järgi koosneb uus ehitis kahest risti paigutatud plokist, millest üks on postidele tõstetud kolmekorruseline hotell ja teine Rannapuiestee äärne 1-3korruseline lõõgastuskeskus.

Kõnealuse maatüki Rannapuiestee 7 omanik on aktsiaselts C.H.P, mis on registreeritud Tartus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785