Järjekord ukse taga lubab poepinna eest küsida hingehinda

Nõudlus poepindade järele on Tallinnas
vaatamata jahtuvale majandusele suur, mistõttu pealinna kaubamajades võib
müügikoha eest küsida hingehinda, üürihindade langust maaklerid lähiajal tulemas
ei näe.

Kesklinna kaubamajades tuleb poepinna eest maksta kuus keskmiselt 400–600 krooni ruutmeetri kohta, väiksemad butiigid tasuvad saja ruutmeetri pinna eest aga ligi 60 000-70 000 krooni kuus, kirjutas Postimees.

Ülemiste keskuses ja Rocca al Mare keskuses nõutakse poodnikult samuti 400–500 krooni ruutmeetri eest ja Rotermanni kaubamajas asuva Ganti esinduspoe esindaja Tiia Nurmoja ütles, et kuus kulub kommunaalmakseteks üle 10 000 krooni üürile lisaks.

Vaatamata poepidamise kulukusele on suuremate keskuste juurde tekkinud pinna ootajate järjekord ning hoolimata sellest, et kaubamaju kerkib Tallinna järjest juurde, leidub poepindadele ikka veel tahtjaid.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed