8. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järjekord ukse taga lubab poepinna eest küsida hingehinda

Nõudlus poepindade järele on Tallinnas vaatamata jahtuvale majandusele suur, mistõttu pealinna kaubamajades võib müügikoha eest küsida hingehinda, üürihindade langust maaklerid lähiajal tulemas ei näe.

Kesklinna kaubamajades tuleb poepinna eest maksta kuus keskmiselt 400–600 krooni ruutmeetri kohta, väiksemad butiigid tasuvad saja ruutmeetri pinna eest aga ligi 60 000-70 000 krooni kuus, kirjutas Postimees.

Ülemiste keskuses ja Rocca al Mare keskuses nõutakse poodnikult samuti 400–500 krooni ruutmeetri eest ja Rotermanni kaubamajas asuva Ganti esinduspoe esindaja Tiia Nurmoja ütles, et kuus kulub kommunaalmakseteks üle 10 000 krooni üürile lisaks.

Vaatamata poepidamise kulukusele on suuremate keskuste juurde tekkinud pinna ootajate järjekord ning hoolimata sellest, et kaubamaju kerkib Tallinna järjest juurde, leidub poepindadele ikka veel tahtjaid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785