4. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvusvaheline veeb soovitab välismaalastel Eestis kinnisvara osta

Rahvusvaheline kinnisvaraveeb Foreign Property Buyer soovitas välismaalastel Eestisse kinnisvara osta.

Veebi andmetel plaanivad Eesti võimud välismaised puhkajaid riiki meelitada, vahendas Propertyshowrooms.com

Juba kasutatakse Euroopa Liidu raha, et tutvustada Eestit teistele riikidele ja reklaamida erinevaid vaatamisväärsusi.

Kinnisvaraveeb usub, et see on investoritele soodne võimalus, sest näiteks Tallinnas puhkusekorterite üürijate arv kasvab. „Eesti valitsus suhtub välisinvestoritesse avatult ja see aitab müüa ja kinnisvarahindu tõsta,“ kirjutas Foreign Property Buyer.

Portaal kiitis veel Eesti tugevat majandust, madalaid makse ja kasvavat kinnisvaraturgu. Sel nädalal kirjeldas Lonely Planet Tallinna Eurooa ühe ilusama linnana.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785