4. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hotell Saaremaa on müügis 50 miljoni krooniga

Kuulutusteportaalis Soov Kinnisvara müüakse Vestman Kinnisvara kaudu Saaremaal Mändjalas asuvat hotelli Saaremaa, mille hinnaks on märgitud 50 miljonit krooni.

Mereranna lähedal asuv hotellihoone on ehitatud 1976 aastal ja renoveeritud 2006. aastal, selle üldpind on 2358 ruutmeetrit ja seal on 41 numbrituba. Lisaks on hotellis 60-kohaline restoran, thalasso spaa ning konverentsisaal. Krundi suurus on 9911 ruutmeetrit.

Vestman Kinnisvara esindaja Roomand Saar kinnitas, et müügil ei ole mitte firma, vaid kinnisvara ehk siis hotelli ülevõtmisel jääb tööle senine operaator ja kehtima jäävad kõik lepingud. Hotelli praegune omanik ja haldaja on tema sõnul Saare Hotell AS, kes jääb müügijärgselt hotelli haldama.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785