27. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vasalemmas müüdi kortereid alla turuhinna

HarjuEluandmetelmüüs Vasalemmaeelmine vallavalitsus Mart Metsa juhtimisel68 vallale mittevajalikku korterit veidi all miljoni krooniga. Praegune vallavanem peab teguviisi kuritegelikuks.

"Osa kortereid müüdi selgelt alla turuhinna ja see on kuritegelik," tõdes Vasalemma valla praegune vallavanem Kaido-Allan Lainurm.

Korterite müügiga alustas eelmine vallavalitsus alates 2005. aastast tänaseni 907 000 Eestikrooni eest müüdi maha68 korterit. Osa kortereid müüdi 6000- 8000 krooniga, osa veidi kallimalt ehk umbes 20 000 - 30 000 krooni eest.

Vasalemma vald on suurim kinnisvarahaldaja, evides peale 68 korteri müüki veel 107 korterit erinevates majades. Enamik valla korteritest kuulusvaremalt vene sõjaväe elamufondi, mis vägede väljaviimisel läksid üle valla haldusalasse. Praegu107 korterid täidetud üüri mitte maksvate elanikega ja praegune vallavalitsus peab paremaksneile üleliigsed korterid veelgi ära müüa. Enda käsutusse jäetakse 107-st umbes kolmandiku.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785