26. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BREM: äripindade tehingud toppavad suvel

BREM Kinnisvarabüroo tegevjuhi Anti Purre sõnul on suvekuudel äripindade tehingutes seisak, kuid elupindade müügi- ja üüriturul tehinguaktiivsuses olulisemaid muudatusi oodata ei ole.

„Suvisel puhkuste ajal kontorihoonete vastu huvi ei tunta ja tehinguid ei sõlmita, aktiivsus tõuseb alles sügisel,” ütles Purre. „Elupindade müügi- ja üüritehingute hulk püsib ühtlane kuni pööripäevani, mille järel tuleb paarinädalane vaikperiood. Tavapärane aktiivsus aga taastub juba juuli teisel poolel,” lisas Purre.

Purre hinnangul pole võrreldes eelmise aastaga kinnisvara üüriturul uute tehingute sõlmimise arv tänavu oluliselt langenud, mistõttu on üürivood säilinud samal tasemel ning huvi sobilike üüripindade vastu on endine. „Kui varasematel aastatel koondus lepingute lõpetamine aasta esimeses pooles peaasjalikult juunikuusse, siis tänavu on see tendents aga sama kõrge igal suvekuul,” nentis Purre.

Purre sõnul aitab kinnisvaratehingute kiirendamisele kaasa hinna alandamine turu keskmisest allapoole ja see kehtib nii müügi- kui üüritehingutes.

OÜ BREM Kinnisvarabüroo on 2001. aastal asutatud kinnisvaraettevõte, mis kuulub BREM kontserni. BREM Kinnisvarabüroo kliendinimistusse kuulub üle 500 ettevõtte ning peaasjalikult keskendub ettevõte büroopindade ja korterite üürimisele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785