Kinnisvarakamate riigikogulaste eesotsas Toomas Tõniste

Ametiisikute majanduslike huvide
deklaratsiooni andmetel võib kõige kogukama kinnisvarapagasiga riigikogu
liikmeks lugeda Toomas Tõniste, kellel on nii elumaja, kui ka suvila Viimsis ja
teine maja Saku vallas.

Toomas Tõnistel on Tallinna kesklinnas F.R.Faehlmanni ja J.Köleri tänavate nurgal elamu- ja ärimaa (kortermaja), garaaž Tallinnas, elumaja Harjumaal Viimsis, elamumaa Viimsis, suvila Viimsis, maja abihoonetega Saku vallas ja veel veidi maatulundusmaad samas vallas, elamumaad Kuusalu vallas ja korter (kaasomandis abikaasaga) Pärnus.

Huvitava kinnisvara omanik on ka riigikogu liige Hannes Astok, kes majanduslike huvide deklaratsiooni on kirjutanud, et omab abikaasade ühisvarana Tartu kesklinnas Näituse tänaval majas korterit ja maja kõrval asuvat lahmakat autoparklat. Linnaelust saab Astok puhata Lõuna- Eestis Puka vallas asuvas suvemajas.

Marika Tuus aga saab oma arvele kirjutada kolm korterit Tallinna linnas. Mark Soosaar omab majaosa Viljandi linnas, kahte korterit Pärnu linnas ühte korterit Kuressaares ja veel mõningaid maid Eesti vähemväärtuslikes paikades.

Riigikogu liige Jüri Tammel on üks korter Tallinnas, kui ka eramud Harku vallas ja Pärnus. Peeter Kreitzbergi võib see- eest palju puhkust vajavaks meheks, kuna ta omab lisaks majaosale Tallinnas kahte suvemaja Lääne-Virumaal.

Täiesti kinnisvaravabad on majanduslike huvide deklaratsiooni alusel riigikogu liikmed Kalle Palling, Jürgen Ligi, Lauri Luik, Mart Nutt, Marek Strandberg.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed