25. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvarakamate riigikogulaste eesotsas Toomas Tõniste

Ametiisikute majanduslike huvide deklaratsiooni andmetel võib kõige kogukama kinnisvarapagasiga riigikogu liikmeks lugeda Toomas Tõniste, kellel on nii elumaja, kui ka suvila Viimsis ja teine maja Saku vallas.

Toomas Tõnistel on Tallinna kesklinnas F.R.Faehlmanni ja J.Köleri tänavate nurgal elamu- ja ärimaa (kortermaja), garaaž Tallinnas, elumaja Harjumaal Viimsis, elamumaa Viimsis, suvila Viimsis, maja abihoonetega Saku vallas ja veel veidi maatulundusmaad samas vallas, elamumaad Kuusalu vallas ja korter (kaasomandis abikaasaga) Pärnus.

Huvitava kinnisvara omanik on ka riigikogu liige Hannes Astok, kes majanduslike huvide deklaratsiooni on kirjutanud, et omab abikaasade ühisvarana Tartu kesklinnas Näituse tänaval majas korterit ja maja kõrval asuvat lahmakat autoparklat. Linnaelust saab Astok puhata Lõuna- Eestis Puka vallas asuvas suvemajas.

Marika Tuus aga saab oma arvele kirjutada kolm korterit Tallinna linnas. Mark Soosaar omab majaosa Viljandi linnas, kahte korterit Pärnu linnas ühte korterit Kuressaares ja veel mõningaid maid Eesti vähemväärtuslikes paikades.

Riigikogu liige Jüri Tammel on üks korter Tallinnas, kui ka eramud Harku vallas ja Pärnus. Peeter Kreitzbergi võib see- eest palju puhkust vajavaks meheks, kuna ta omab lisaks majaosale Tallinnas kahte suvemaja Lääne-Virumaal.

Täiesti kinnisvaravabad on majanduslike huvide deklaratsiooni alusel riigikogu liikmed Kalle Palling, Jürgen Ligi, Lauri Luik, Mart Nutt, Marek Strandberg.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785