18. juuni 2008

Kolm arendajat hakkavad koos kinnisvara müüma

Eilsest alatesteevad kolm suuremat kinnisvaraarendajat – NCC Ehitus, Artig KV ja Kodumajagrupp müügialast koostööd Tallinnas Haaberstis.

Koostöö hõlmab nelja arendusprojekti Haaberstist Rannamõisani. Pärnaõue elurajoon Kakumäel, Hansuõue kortermajad ja Tiskre-Hansu ridamajad Tiskres ning Merepiiga elurajoon Rannamõisas, teatasid firmad.

„Meie eesmärk on luua kolme firma koostööna Tallinnast Tabasalu suunal koduotsijale mugav võimalus valida sobivaim variant neljast erinevast arendusprojektist,“ ütles NCC Ehitus AS juhatuse esimees Toomas Aak. „Meilt leiab kodu nii korterisoovija kui ridamaja eelistaja, pakume nii avaraid kui optimaalse pinnaga elamisi.“

Arendusprojektide ristmüük aitab eeskätt säästa klientide aega. Ühe kontaktiga on võimalus saada ülevaade neljast omanäolisest arendusprojektist Rannamõisa teel ja Kakumäe lahe ääres. Sügisel on plaanis korraldada kõikidel objektidel ühiseid kliendipäevi.

„Aeg on inimese kalleim väärtus. Soovime kõikidele Haabersti piirkonda uue kodu otsijatele parimad valikud usaldusväärsetelt arendajatelt kiiresti kätte tuua,“ ütles Artig Kinnisvara OÜ juhatuse liige Marek Antoniak.

„Kliendid hindavad väljakujunenud elukeskkonda ja Haabersti piirkond pakub tallinlastele täna parimaid sportimise- ja vaba aja veetmise võimalusi,“ lausus Kodumajagrupi AS juhataja Urmas Laur. „Rocca al Mare kaubakeskus, Saku Suurhall, Tallinna Loomaaed, erinevad spordiklubid, on kõik käeulatuses.“

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688