17. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toome: Facio prognoosil on tõepõhi all

Facio Ehitus, kelle suuremad projektid on riigihangete võidud, prognoosib käesolevaks aastaks 6protsendilist ehitustegevuse kasvu. Selle väitega ühineb ka SRV Ehituse nõukogu liige Indrek Toome.

„Ei maksa arvata, et kuna kinnisvaraturu ühes sektoris valitsevad täna kitsad ajad, mõjutaks see ka ülejäänud ehitustegevust,“ arvas SRV Ehituse nõukogu liige Indrek Toome. Lisades, et kuueprotsendiline netokäibe kasv ehituses ei tundu kuidagi utoopiline.

Toome sõnul on targal ehitusettevõttel miturauda pidevalt tules. „Peale elamuehituse on veel ka tööstus, kommunaalvõrkude, kaubandus ja muud ehitusvaldkonnad,“ tõi Toome näiteid, kus tänapäeval ehitada annaks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785