17. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jüri Mõis paneb 20 miljonit uue maja alla

Ärimees ja endine hansapankur Jüri Mõis ehitab Kakumäele Merirahu elamurajooni maja, mis koos krundiga läheb perekond Mõisale maksma 20 miljonit krooni.

Kroonika andmetel jääb Rocca al Mares asuva 2581ruutmeetrise krundi hind 10 miljoni Eesti krooni ringi, ehitushinnaks arvatakse kuluvat teist sama palju. Maja arhitekt on mainekas Emil Urbel ja 500ruutmeetrine hoone saab olema funkstiilis. Perekond Mõis alustas ehitusega selle aasta märtsis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785