13. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraärimees: Pärnu turg on surnud ja lehkab

Ehkki suvi on tavaliselt parim aeg Pärnus kinnisvara müüa,iseloomustab Grand Kinnisvara tegevjuht Marek Kerna sealset olukorda sõnadega: surnud ja lehkav.

"Pärnus on täielik häving! Seal on turg ikka täitsa surnud ja õhus on juba selline lehk!" oigab Grand Kinnisvara OÜ tegevjuht Marek Kerna. "Kuna buumi ajal aeti peale majade ka korterite hind taevasse, siis nüüd on korraga palju kaupa müügil. Arendajad loodavad ju suvest profiiti."

Kui Kuressaares hoiab korteriturgu vee peal soomlaste-rootslaste veel jätkuv vaimustus, siis Tartus on tema sõnul olukord "nokk kinni, saba lahti"-olukord. Seevastu Narvas on korterite müügil ikka mingitki arengut oodata, kuna juba buumi ajalgi kaubeldi madalamalt.

"Tallinnas on juba Mustamäel korterite valik nii suur, et võtab lolliks – aga Pärnus on veel hullem!" lisab Kerna.

Eesti kinnisvaraturu langusest võib lähemalt lugeda esmaspäevasest kinnisvararubriigist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785