12. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puls müüb Pärnu tootmishooned 25 miljoniga

Pärnu õlletootjale Puls Brewery AS, kes märtsis avalikustas oma kolimisplaanid, pani 25 miljoni Eesti krooniga müükikinnistu koos tootmishoonetega Pärnu jõe ääres.

LVM Kinnisvara kodulehel olevast kuulutusest saab teada, et tegemist on 13 693m² krundiga, millel seisab 15 tootmishoonet.

Pulsi tootmishooned asuvad Pärnukesklinnas Suur-Jõe tänaval. „Kompleks on Pärnus väga palju aastaid olnud ja see pakub kindlasti huvi hoopis teise funktsiooniga ettevõtetele kui tootmine,“ iseloomustas LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing jõevaatega kinnisvaraobjekti.

Märtsis ütles Puls Brewery tegevjuht Meelis Pihel aripaev.ee-le, et Pulsi tootmine Pärnus lõpetatakse enne suve või isegi kevadel ning kolitakseHaljalasse. „Siin on tootmine suhteliselt kulukas,“ põhjendas Pihel Pärnust lahkumist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785