11. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äriparkide müük lükkub järgmisse majandusbuumi

Mergo Holdingu juhatuse liige Andrus Piir ütles aripaev.ee-le, et tõenäoliselt lükkub kavandatavate äriparkide müük järgmisse majandusbuumi.

"Korterite müügiga ei saa ärikinnisvara müüki üldse võrrelda, kuid ütleme nii, et hinnad ei ole tükk aega tõusnud. Kõik püüavad olla paindlikud ja ütleme, et hinnad on väheke stabiliseerunud," rääkis Piir äriparkide müügi kohta.

"Täitsa võimalik, et peab müügiga ootama järgmise majandusbuumini," tunnistas Piir. "Praegu on tulekul hea ettevalmistusperiood, kus paberid, planeeringud ja infrastruktuur korda teha."

Piir lisas, et Mergo Holdingu Muuga äripark ei konkureeri transiidile orienteeritud äriparkidega, kuna asub sadamast 5 kilomeetri kaugusel. "Kliendigrupp on meil teine, Vana-Narva maantee ääres on meil klientideks metalli- ja puidufirmad."

Krundid Mergo Holdingu Muuga äripargi esimeses osas läksid nagu soojad saiad. Äripargi praegu müügis olevas osas on omanikku vahetanud neli maatükki. Kruntide hinnad jäävad 5 ja 10 miljoni krooni vahele.

Mergo Holdingu suurimad äripargid asuvad Tänassilmas ja Vaidal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785